کراتین کالا

پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود؟

موهای ما برای اینکه شاداب، زیبا،‌ و سالم باشند به مواد مغذی و عناصر مختلفی نیاز دارند. به عنوان مثال، اکسیژن برای رطوبت رسانی و انتقال مواد مغذی به ساختار مو بسیار ضروری است. به همین دلیل اکسیژن تراپی مو تاثیر فوق العاده ای بر احیا و صافی موهای ما دارد. پروتئین نیز یکی دیگر از عناصر مهم و ضروری برای موهاست که نبودن آن می تواند سلامت موهای ما را به خطر بیندازد. پروتئین تراپی مو یا پروتئین درمانی روشی برای احیا و صافی موها محسوب می‌شود.

پروتئین تراپی مو چیست؟

پروتئین تراپی مو با اعمال محصولات سرشار از پروتئین به موهایتان منجر به جذب بیشتر مواد کراتین و تقویت موهایتان می‌شود. البته برای پروتئین درمانی می‌توانید از محصولات شیمیایی موجود در بازار استفاده کنید و یا درمان‌های خانگی را برای موهایتان آغاز کنید.

این شیوه در واقع با اتصال پروتئین‌های هیدرولیز شده به کوتیکول‌های مو، منجر به تقویت لایه‌های کوتیکول و ترمیم رشته‌های مو می‌شود. همچنین این درمان، تخلخل رشته‌های مو را از میان بر می‌دارد و مانند سدی در اطراف ساقه، از آسیب‌های احتمالی جلوگیری می‌کند. به این ترتیب منجر به تقویت و ترمیم موهای آسیب دیده می‌شود.

پروتئین کراتین بخش عمده تارهای مو را تشکیل می‌دهد. این پروتئین نقش عمده‌ای در سلامت و تقویت موها ایفا می‌کند. عدم مراقبت از موها و آسیب‌های ناشی از رنگ شدن‌های مکرر، آلودگی‌ها و مواردی از این دست می‌تواند منجر به تجزیه کراتین شود. در این صورت موهایتان بر اثر کمبود پروتئین از ظاهر ناخوشایندی برخوردار می‌شود.

شیوه زندگی و نوع رژیم غذایی نقش موثری در کمبود پروتئین دارند. حفظ یک رژیم غذایی متعادل و غنی از پروتئین، امری ضروری برای رشد و تقویت موها به شمار می‌رود. در واقع عدم مصرف پروتئین کافی ممکن است منجر به ریزش موهایتان شود. در این شرایط برای کمک به رشد و سلامت موهایتان نیاز به پروتئین درمانی خواهید داشت.

نشانه‌های کمبود پروتئین در موها

قبل از اینکه به آموزش پروتئین تراپی مو بپردازیم، لازم است برخی نشانه ها برای کمبود پروتئین در موها را تشخیص دهید. بسیاری از افراد بر این باورند که داشتن موهای خشک نشانه‌ای از کمبود پروتئین در موها به شمار می‌رود. اما بد نیست بدانید خشکی مو به تنهایی نمی‌تواند نشانه کمبود پروتئین باشد. اگر از موهای خشکی برخوردار هستید، بهتر است پیش از شروع پروتئین درمانی از محصولات مرطوب کننده و آبرسان‌های قوی استفاده کنید. اما اگر پس از مدتی همچنان دچار خشکی مو بودید، می‌توانید از این روش استفاده کنید. در ادامه نشانه های کمبود پروتئین را برایتان شرح می‌دهیم.

1. از بین رفتن خاصیت ارتجاعی موها

از بین رفتن خاصیت ارتجاعی موها یکی از نشانه‌های واضح کمبود پروتئین است. اما برای این که خاصیت ارتجاعی موهایتان را کنترل کنید، کافیست این ترفند را امتحان کنید. بخش کوچکی از رشته‌های موهایتان را انتخاب کنید و آن را به آرامی بکشید. اگر این رشته پس از کشیده شدن به حالت طبیعی خود باز نگردد و یا بشکند، به احتمال زیاد نیاز به پروتئین درمانی مو خواهید داشت.

2. خشک و وز شدن موها

اگر مداوم به رنگ کردن مو مشغول هستید، احتمال کمبود پروتئین در آن‌ زیاد است. موهای رنگ شده نسبت به موهای طبیعی در معرض آسیب‌ها و تخلخل بیشتری هستند. در این موارد پروتئین درمانی مو می‌تواند به تقویت موهای رنگ شده و حفظ سلامت آن‌ کمک بسزایی داشته باشد.

3. شکستگی و ریزش موها

ریزش بیش از اندازه مو می‌تواند زنگ خطری برای کمبود پروتئین در موهای شما باشد. البته فراموش نکنید ریزش ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است و لازم نیست نگران باشید. اما اگر حس می‌کنید موهایتان بیش از این‌ها می‌ریزد بهتر است پروتئینه کردن مو را آغاز کنید. به خصوص اگر ریزش موهایتان از ریشه نباشد و به راحتی بشکند، حتما برای تقویت آن اقدام کنید.

دیدگاه‌ها 0

*
*